Резюме
Изображение на страница
  
  
SamSam-ransomware
​Министерството на вътрешната сигурност и ФБР на САЩ са идентифицирали участници в киберзаплахи, използващи SamSam ransomware, известен също като MSIL/SAMAS.A, насочен към множество индустрии, включително и някои критични инфраструктури в САЩ и по целия свят.
SamSam ransomware5.12.2018 г.
Защо-мобилната-сигурност-е-важна
Бързият прогрес в мобилната индустрия, във въвеждането на нови приложения и в развитието на облачните услуги прави мобилните устройства особено уязвими.
Сигурност на мобилните устройства 19.10.2018 г.
Сигурността-на-паролите
Проблемът с паролите е, че в ежедневието си ползваме огромен брой онлайн услуги и сме регистрирани в множество сайтове. Достатъчно много, за да е невъзможно да имаме различна парола за всеки от тях и да я сменяме редовно.
Сигурността на паролите10.10.2018 г.
Фишингът---основна-заплаха-в-интернет-пространството
Фишингът продължава да е една от основните заплахи в интернет. Всеки ден по света се изпращат милиони фишинг имейли и едва ли има човек, който все още да не е получавал такива.
Фишингът - основна заплаха в интернет пространството5.10.2018 г.
Киберсигурността-е-споделена-отговорност---стартира-Европейският-месец-на-киберсигурността-2018
В целия ЕС стартира шестото издание на Европейския месец на киберсигурността  (ECSM). Агенцията на ЕС за киберсигурност (ENISA), Европейската комисия и над 200 партньори от цяла Европа ще провеждат тази кампания през целия месец октомври.
Киберсигурността е споделена отговорност - стартира Европейският месец на киберсигурността 201828.9.2018 г.
1 - 5Напред