Резюме
Изображение на страница
  
  
6-съвета-за-онлайн-безопасност-на-финансовия-ресурс
Във връзка с Европейския месец на киберсигурността, ENISA (Европейската агенция на ЕС за киберсигурност) споделя 6 съвета за онлайн безопасност на финансовия ни ресурс.
6 съвета за онлайн безопасност на финансовия ресурс22.10.2020 г.
ДАЕУ-и-телеком-операторите-със-съвместна-инициатива-за-Европейския-месец-на-киберсигурността
Държавна агенция „Електронно управление“ и телекомуникационните оператори А1, Виваком и Теленор се обединиха за съвместна инициатива в Европейския месец на киберсигурността.
ДАЕУ и телеком операторите със съвместна инициатива за Европейския месец на киберсигурността20.10.2020 г.
5-Съвета-за-превенция-на-кибер-измами-в-служебна-среда
Като част от кампанията за Европейския месец на киберсигурността, ENISA (Европейската агенция на ЕС за киберсигурност) споделя 5 съвета за предотвратяване на опитите за измама в служебна среда.
5 Съвета за превенция на кибер измами в служебна среда8.10.2020 г.
Днес-започва-европейският-месец-на-киберсигурността-за-2020-г.-под-надслов-„Think-Before-U-Click“-(„Помисли,-преди-да-кликн
През октомври за осма поредна година ще се проведе европейският месец на киберсигурността (ECSM), чиято цел е популяризирането на сигурността в интернет сред гражданите на ЕС. Годишната информационна кампания в областта на киберсигурността се координира от Агенцията на Европейския съюз за киберсигурност (ENISA) и Европейската комисия. Тя се ползва с подкрепата на държавите членки и на над 300 партньори от различни отрасли.
Днес започва европейският месец на киберсигурността за 2020 г. под надслов „Помисли, преди да кликнеш“ 1.10.2020 г.
Европейски-месец-на-киберсигурността---как-да-се-включите
На 1 октомври стартира дългоочакваният Европейски месец на киберсигурността (European Cyber Security Month - ECSM), годишната кампания на ЕС през октомври за насърчаване на киберсигурността сред гражданите и организациите. По-голямата част от дейностите тази година - от конференции и обучения до презентации и обучителни игри - се преместиха онлайн поради пандемията от COVID-19. Всяка година се провеждат стотици дейности в цяла Европа през целия месец октомври за подобряване на онлайн сигурността.
Европейски месец на киберсигурността - как да се включите25.9.2020 г.
1 - 5Напред