Резюме
Изображение на страница
  
  
Не-използвайте-обществен-Wi-Fi-без-DNS-филтриранеСъздай
Предоставянето на обществен Wi-Fi е страхотна услуга, която да предложите на клиентите си, тъй като става все по-стандартен в съвременното общество, но и тя си има своите минуси и трябва да се внимава.
Не използвайте публичен Wi-Fi без DNS филтриране19.1.2022 г.
Уязвимост-в-3-plugin-а-за-WordPress-засегна-84-000-уебсайта
Изследователите разкриха уязвимост, засягащ три различни приставки за WordPress, които засягат над 84 000 уебсайта и могат да бъдат използвани за неоторизиран достъп.
Уязвимост в 3 plugin-а за WordPress засегна 84 000 уебсайта17.1.2022 г.
VMware-пусна-актуализация,-засягаща-ESXi,-Workstation-и-Fusion-продукти
VMWare пусна актуализации на продуктите Workstation, Fusion и ESXi, които имат за цел да се справят с важна уязвимост в сигурността, която може да бъде използвана да поеме контрола върху засегнатите системи.
VMware пусна patch, засягащ ESXi, Workstation и Fusion продукти6.1.2022 г.
Microsoft-предупреждава-за-продължаващи-атаки,-които-използват-уязвимостите-на-Apache-Log4j
Microsoft предупреждава за продължаващи опити от страна на злонамерени противници, които се възползват от уязвимостите в сигурността, открити в рамката за регистриране на Log4j с отворен код, за да разположат зловреден софтуер върху уязвими системи.Microsoft предупреждава за продължаващи атаки, които използват уязвимостите на Apache Log4j5.1.2022 г.
Бъг-в-Microsoft-Exchange-замразява-получаване-и-изпращане-на-e-mail-и
​Бъг в Microsoft Exchange замразява получаването и изпращането на e-mail писма от 1 януари 2022г. 00:00UTC. Проблемът се получава от невъзможност да се конвертира новата дата.
Бъг в Microsoft Exchange замразява получаване и изпращане на e-mail-и2.1.2022 г.
1 - 5Напред